Добре дошли в Akatsuki199rpg forum екипът се надява да се забавлявате и да ви хареса


  Членовете на Акатски

  Share
  avatar
  Учиха Итачи
  Казeкаге
  Казeкаге

  Posts : 63
  Join date : 27.06.2010

  Членовете на Акатски

  Писане  Учиха Итачи on Вто Юни 29, 2010 3:05 am


  Статус : Жив
  Партньор: няма, преди - Дейдара
  Тоби се присъединява към Акатски след смъртта на Сасори, взимайки пръстена, позицията и партньора му (Дейдара). След битката на Сасори срещу баба му и Сакура Харуно се появява Зетсу, който взема пръстена, позицията и партньора му и ги дава на Тоби. Личността на Тоби се различава от типичната сред останалите членове в Акатски; докато повечето са посветени и сериозни, Тоби е по-безгрижен и по-шантав. Тази индивидуалност на Тоби често дразни Дейдара, който често го атакува по смешни начини.След като Тоби случайно се среща с Саске Учиха, е показано да дава заповеди на Пейн - явния дотогава лидер на Акатски. По време на техния разговор, той засяга Мадара Учиха. Мадара създава Акатски, за да се скрие от света, използвайки действията им, за да прикрие собствените си планове. Като Мадара, индивидуалността и речта на Тоби става коренно различна, с по-голяма привидна дикция и повече типична "подла" арогантност.

  Статус : Мъртъв
  Бивш партньор: Конан
  Пейн е лидерът на Акатски. Интересното е, че той се появява мистериозно като заема мястото на Мадара Учиха. Той съществува в шест различни тела, които споделят един ум, известни като Шестте пътя на болката. Единствената физическа връзка между телата е оранжевата коса и броя на различните пиърсинги, както и Риненганът.

  Ринеганът, първо владян от откривателя на нинджа светът и охарактеризиран с номера на концентрираните кръгове около зеницата, позволява на притежателя му да изпълнява всякакви джутсута и да манипулира всичките шест различни природни чакра манипулации. Също позволява на шестте тела да обменят визуална информация помежду си, давайки му способността да координира зоната и да защити всички шест тела, ако са на едно място.

  Статус : Мъртъв
  Предишен партньор: Кисаме
  Той е липсващ нинджа от Селото скрито в Листата (Коноха). Член е на организацията Акатски, а негов партньор е Кисаме Хошигаки.Той се включва в Акатски като двоен агент на АНБУ за да ги разследва.Престъплението което извършва спрямо клана си е неговото прикритие зя дя се присъедини към Акатски.Единствения човек който не успява да убие е неговия по-малък брат Саске(защото го обича прекалено много).Преди да напусне селото Итачи казва на Третия(Сарутоби) да не разкрива на Саске истинската причина поради която е избил клана си и е напуснал селото.Това е и причината която кара Саске да намрази Коноха

  Статус : Жив
  Партньор: няма, преди - Итачи
  Кисаме Хошигаки е липсващ нинджа от Селото скрито в Мъглата и е партньор на Итачи Учиха. Той напуска селото си, за да се присъедини към криминалната организация Акатски. Като шиноби от мъглата, владее водни техники. Кисаме използва също и зъбатия меч Самехада, като е известно, че само той може да го контролира. Мечът не е обикновен, защото се използва единствено от господаря си и съдира вражеските ръце при опасност. Знае се, че Самехада поглъща определено количество чакра при контакт с опоненти. Веднъж при битката му срещу Гай сенсей и групата му Гай успява да вземе меча му, ала не успява да го овладее. Любопитен факт за Кисаме е, че той е члена на Акатски с най-много чакра.


  Статус : Мъртъв
  Предишен партньор: Тоби, преди това - Сасори
  Дейдара е липсващ нинджа от Селото скрито в Камъните. Преди да се присъедини към Акатски, Дейдара е наемен терорист-бомбаджия, като делата му привличат вниманието на Пейн.Както останалите членове на Акатски, Дейдара носи черна аба с червени облаци. Той има дълга руса коса, част от която носи на конска опашка и сини очи.Дейдара има специален монокъл, който използва за анализиране на ситуацията. Тренирал е едното си око да издържа на илюзиите създадени от Шарингана.Първоначално Дейдара е разпределен в комбина със Сасори. Тяхното партньорство е изтъкано от съперничество и уважение. Дейдара смята себе си за артист, а глинените си творения - за произведения на изкуството. Сасори често се дразни от това разбиране, твърдейки, че нищо толкова нетрайно не може да бъде изкуство. Друг повод за недоволство на Сасори към Дейдара е самоувереността му.След смъртта на Сасори, негов партньор става Тоби. Дейдара често се нервира от несериозното поведение на Тоби, което провокира някои доста комични ситуации.В тази битка Дейдара губи едната си ръка.В аниме епизодите, Дейдара се опитва да се сдобие и с демона на Наруто Узумаки. Дейдара се бие предимно с експлозиви, които пуска от въздуха. Те биват направени от глина и чакра, и често са оформени като животни (обикновено птици). Дейдара използва творенията си и за да се придвижва по въздуха или за пренос.Има усти на ръцете и една на гръдния кош, чрез които поглъща специална глина примесена с чакра, предъвква я и се получават фигурки, които той съживява и кара да избухват. Устата на гръдния кош се използва само за една техника и тя е самоубийствена.


  Статус : Мъртъв
  Предишен партньор: Дейдара, преди това - Орочимару
  Сасори е липсващ нинджа от Сунагакуре. След смъртта на родителите му, Сасори е оставен на грижите на баба му - Чийо, която го научава на всичко, което знае за използването на кукли в битка. С новите си знания и способности той създава кукли които приличат на родителите му, с цел да почувства любовта им. След като разбира че те са единствено безчувствени кукли, той ги оставя и напуска селото си. Присъединявайки се към Акатски, той е партниран от Орочимару и след като Орочимару го предава, той е формиран в отбор с Дейдара, който е много по-добър, заради възхищението на Дейдара към способностите на Сасори. Въпреки това двамата имат коренно различни представи за изкуството - Дейдара предпочита бързо изчезващите неща, а Сасори - дълго съществуващите. Дейдара смята Сасори за свой господар, макар че до края той не споделя идеалите му.
  Сасори се специализира в създаването на кукли от мъртвите тела на хората, което става чрез преместването на вътрешностите (това им позволява да се разлагат). Обикновено той е виждан с Хируко - голяма кукла, която носи като костюм, затова много от героите го разпознават единствено когато го носи. За битки той предпочита куклата на Третия Казекаге - бившия лидер на Сунагакуре, който Сасори убива. Защото Третият е бил жив човек, неговите необикновени умения остават непокътнати и Сасори може да ги използва. Но неговата най-силна и гениална кукла е самият той. Така той си придава ненатурална младост. Това куклено тяло му позволява да контролира повече от сто кукли наведнъж. След като се нуждае от част от тялото си за да контролира куклите, Сасори запазва сърцето си цилиндричен апарат, който е прикрепен за гръдния му кош. Той е способен да оцелее след всякаква атака, докато сърцето му е непокътнато. Може и да сменя телата си като премести цилиндъра в друга кукла. Всички оръжия, които куклите му притежават са напоени с отрова, създадена от него; отровата мигновено вцепенява тялото и убива опонента след три дни. Въпреки големия си арсенал от оръжия, Сасори е победен и убит след продължителна битка с баба си и Сакура Харуно.


  Статус : Жива
  Партньор: няма , преди - Пейн
  Конан е единствената жена-нинджа в Акатски. Тя също е единственият член, който нарича своя партньор и лидер на Акатски - Пейн, на малко име. Когато са били малки, Конан, Нагато и Яхико остават без родители в една от многото войни в Амегакуре, принуждавайки ги да се грижат сами за себе си. Тримата случайно се срещат с Джирая, който става техен учител за около три години и ги научава на нинджутсу, за да могат да преследват собствените си цели и да могат да защитават живота си.

  Конан има натурален талант за оригами като цветето, което държи в косата си, е добър пример за това. Този талант се показва и в нейните техники - тя може да се раздели в несметен брой хартиени листове. Тези листове могат да бъдат контролирани един по един и да се формират в различни форми в зависимост от целта – като пеперуди за разузнаване или огромно оръжие за атака. Конан е способна да формира криле, които и? носят прякора "Ангела на Господ". Жителите на Амегакуре и? дават този прякор, защото тя носи волята на Пейн. Уменията и? биват възпирани, ако се намокри, защото, когато хартията се намокри тя се слепва и губи лекотата си.


  Статус : Жив
  Партньор: няма
  Зетсу действа като шпионин на Акатски - роля, която много му се отдава, заради способността му да се слива с околната среда и моментално да се предвижва от едно на друго място. И въпреки това не може да достигне скоростта на движение на Тоби/Мадара Учиха. Заради тази роля, Зетсу е единствения член на организацията, който се движи без партньор. Поради тази причина, Зетсу е смятан за по-висш като понякога останалите му докладват.Главата на Зетсу се появява като в уста на насекомоядно растение, което може да обгърне цялото му тяло. Той е човекоядец, изпращан да поглъща телата, които Акатски не искат да бъдат намерени. Това е в допълнение към другите му роли, давайки му функцията на Ловуващ-нинджа за Акатски. Дясната част от тялото и лицето му е черна на цвят, а лявата - бяла. Поради това, се смята, че Зетсу има раздвоение на личността, като черната част говори с дълбок и дрезгав глас, а бялата – с приветлив. Двете части, изглежда, контактуват помежду си и понякога имат противоречиви мнения


  Статус : Мъртъв
  Предишен партньор: Хидан
  Какузу е липсващ нинджа от Такигакуре и партньор на Хидан. Той е алчен, вършейки нещата в определен срок, знаейки каква стойност имат, а търсенето на пари е единственото нещо, от което зависи.Любимия му извор на доходи е от убиването на опонентите му, като дори помни стойността и информацията на някой от най-опасните цели. Заради парите, Какузу се определя като “Ковчежникът на Акатски”, макар че не се знае дали това е реална позиция. Въпреки че гледа на Акатски като добър извор на приходи, Какузу доста мрази факта, че трябва да има партньор, дължащ се на част от навиците му да убива всеки, който е покрай него (включително партньорите) когато е ядосан. Убил всичките си предишни партньори, като резултат от това, Какузу е партниран от Хидан. Въпреки тяхната ненавист да са заедно, безсмъртието на Хидан го прави идеалния партньор за Какузу.Тялото на Какузу е зашито с големи черни конци, които му позволяват да отделя крайниците си за атаки на големи разстояния. Самите конци могат да пронизват плътта и Какузу ги използва за да прибира още биещите сърца на враговете си. Като обединява тези млади здрави сърца в тялото си (може да има максимално 4, които може да сменя по всяко време, като изключим неговото собствено), теоретично, Какузу може да удължи неопределено много живота си. Той държи тези свои допълнителни сърца скрити под животински маски зашити на гърба му и всяка маска може да се отделя от тялото му, и да атакува самостоятелно. Веднъж отделени от тялото, маските могат да изстрелват мощни стихийни пориви към опонентите си. Ако сърцето в тялото на Какузу е разрушено, той вече не го използва и една от маските започва да се рони.Какузу има базирани на земния елемент техники, които фактически го изолират от психически атаки.


  Статус : Мъртъв
  Предишен партньор: Какузу
  Хидан е надутият партньор на Какузу и е втория нов член на Акацки. Хидан принадлежи към религията Жашин (Зъл бог) - религия, която почита божество със същото име и нищо друго освен разрушение и грях. Преди битки Хидан се моли на Жашин за нищо друго, освен за бързо убиване или когато няма възможност да убие – моли за прошка. След битки, ако му остане време, Хидан представя минутен ритуал в съгласие на религията му, чрез който той се промушва в гърдите и лежи на земята. Заради религията си, Хидан е възнаграден с безсмъртие и заради това той е способен да оцелява след фатални рани и дори е способен да говори след като е обезглавен. Въпреки това, Хидан трябва да е свързан с тялото си за да го контролира. Какузу му помага когато е нужно да е свързан с крайниците си, позволявайки раните да се излекуват с времето. Неспособността на Хидан да умре е преимущество на Какузу - така той може да напада Хидан когато иска без да се тревожи че ще трябва да търси нов партньор след това. Въпреки че двамата не харесват да работят заедно, тези техни привилегии ги правят идеалният отбор.


  Статус : Мъртъв
  Предишен партньор: Сасори
  Орочимару е липсващ нинджа от Конохагакуре. След като напуска Коноха се присъединява към Акатски и партнира със Сасори. След като Итачи Учиха прави същото, Орочимару се опитва да използва една от възможностите си да вземе насилствено контрол над тялото на Итачи. Но той отблъсква опита и тежко ранява ръката му като наказание, принуждавайки Орочимару да избяга от организацията победен. При напускането си той взима със себе си своята ранена ръка и пръстена, който е носил на нея. Заради това, както и факта, че е имал вътрешна информация за тайните планове на Акатски, членовете на организацията с всички усилия започнали да го търсят и унищожат. Орочимару използва предимно змийски джутсута. Най известното му джутсу е да напуска старото си тяло и да се превръща в огромна бяла змия съставена от много други змии, по този начин той взема тялото на някой друг и живее в него три години. След три години тялото започва да се разпада и Орочимару го напуска.Той започва да обучава Саске и има план Саске да бъде следващото му тяло.Но когато се опитва да вземе тялото му Саске убива Орочимару.

   В момента е: Пон Яну 21, 2019 7:48 pm