Добре дошли в Akatsuki199rpg forum екипът се надява да се забавлявате и да ви хареса


  Изторията на Акатски

  Share
  avatar
  Учиха Итачи
  Казeкаге
  Казeкаге

  Posts : 63
  Join date : 27.06.2010

  Изторията на Акатски

  Писане  Учиха Итачи on Вто Юни 29, 2010 2:57 am
  Изторя:

  Акатски (на японски: буквално преведено залез) е измислена организация от нинджи-престъпници в японското аниме и манга Наруто, създадени от Масаши Кишимото. Всички членове са престъпници, предали родното си село и обединили се с върховната цел за световно господство. Първоначално Акатски са представени в средата на I част, но въпреки това те не започват да действат като главен антагонист до началото на II част.  Създателя:


  Организацията Акатски е създадена от Мадара Учиха и предвождана от мистериозния Пейн. Тяхната цел е да съберат всички опашати демони и да ги използват тяхната сила за свои цели. Досега са успели да хванат всички демони освен Деветоопашатата лисица в Наруто. Акатски винаги се движат в групи по двама. Живите останали членове от Акатски са: Конан, Тоби, Зецу и Кисаме Хошигаки. Всеки притежава свой невероятен талант.  Цел:

  Целта на Акатски е да придобият силата на всички опашати зверове и да я използват за разруха и унищожение. През епизодите от II част те са главен антагонист. В първите 31 епизода те се опитват да "извадят" Шукаку от Гаара и убивайки го в процеса, но бабата на Сасори - Чийо, го съживява. Въпреки това Шукаку остава в Акатски.

   В момента е: Пон Яну 21, 2019 7:13 pm